TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Legeværk for Slide so Easy i banerekordtid

af | 2. dec 2018 | Nyheder

Slide so Easy med Flemming Jensen var flyvende i Liga-finalen på Fyens Væddeløbsbane.

Team Clemmensen og Christensens Slide so Easy med Flemming Jensen i sulkyen kunne ikke sætte et flottere punktum for sæsonen med søndagens sejr i Liga 1-finalen på Fyens Væddeløbsbane i ny banerekord 1.12.6a/2140 m.

Ingen var i stand til at true Slide so Easy som Flemming Jensen sendte frem til føring med 1000 meter tilbage.

Til gengæld var der hård kamp om andenpladsen som gik til Stand and Deliver med Birger Jørgensen foran raket-spurtende Pingus Vang med Marc Bæk Nielsen, der fik sen angrebsplads. På fjerdepladsen A Delicious One med Henrik Lønborg – trioen var i mål inden for hoved og hals og fik alle noteret 1.13.1.

Slide so Easy (Quite Easy) satte ny banerekord for 5-årige og ældre hingste/vallakker over normaldistance.

Inden løbsdagen lød rekorden på 1.14.1, men den blev trykket til 1.13.9a/2140 m Andre Ward(Ens Snapshot) med Flemming Jensen sejrede efter behag i Liga 3-finalen, 3. løb.

Stald Viggatorps Andre Ward fik imidlertid ikke lov til at beholde banerekorden længe, for to løb senere blæste Slide so Easy banen rundt og vandt i nævnte 1.12.6.

Det var sidste gang i år Slide so Easy var til start. Det er blevet til 13 starter og 6 sejre og en flot indtjening på 685.473 kroner.

Der blev sat endnu en banerekord på Fyens Væddeløbsbane.

Det var den 2-årige hoppe Luna Brodda (Trixton), der tilhører til Stald W, vandt 2. løb sikkert i 1.18.4/2140 m volte – i øvrigt hendes anden sejr i lige så mange forsøg.