TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Legeværk for Nuncio

af | 26. okt 2014 | Nyheder

Svenskejede Nuncio med John D. Campbell havde som ventet let spil i Yonkers Trot med en førstepræmie på 250.000 dollars.

Nuncio (Andover Hall), der ejes af Stall TZ og trænes af Jimmy Takter har været den mest stabile 3-åring i amerikansk travsport i år.

Nuncio har startet 15 gange, har vundet 10 sejre og 5 andenpladser og i alt 1.297.896 dollars.

Ja, i sin karriere har den aldrig været dårligere end nummer to!

Nuncio med John D Campbell vinder Yonkers Trot. Foto ustrotting

Nuncio med John D Campbell vinder Yonkers Trot. Foto ustrotting

I Yonkers Trot var Nuncio stort set  i spids fra start til mål og vandt i 1.12.1 foran Datsyuk (Explosive Matter) med Chuck Norris og Resolve (Muscle Hill) med David Miller).

Nuncio fik gjort opgaven lettere ved at næstfavoritten Gural Hanover, der var efteranmeldt for 30.000 dollars til løbet, og som havde vundet den anden kvalificering i sidste uge, måtte udgå på grund af feber,

Yonkers Trot er tredje ben i amerikanske travsport Triple Crown, der desuden består af The Hambletonian Stake og Kentucky Futurity.

Nuncio har nu vundet Yonkers Trot og Kentucky Futurity og været nummer to i The Hambletonian.

Den sidste hest, der vandt to sejre og en andenplads i the Triple Crown var Mack Lobell, der også blev kørt af John Campbell.

Jimmy Takter, der træner Nuncio, træner også vinderen af The Hambletonian-vinderen Trixton, og scorer således en Triple Crown-sejr til stalden.

Se Nuncio vinder Yonkers Trot  klik her

Hoppernes Hudson Trot om en samlet præmiesum på 124.590 dollars, vandtes overraskende af Highest Peak (Andover Hall) med sin ejer Åke Svanstedt i sulkyen. Highest Peak vandt i 1.13.6.