TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lånte fjer skæpper også i kassen

af | 8. feb 2015 | Nyheder

I aftes blev der sat omsætningsrekord for en løbsdag på Jydsk Væddeløbsbane med 3.372.118 kroner. Uden at kunne få kendskab til nøjagtigt, hvorfra spillet er kommet, så skyder jeg ikke meget forkert hvis mindst de 2,5 millioner kroner er kommet fra andre lande.

Skal dansk hestevæddeløb overleve på et niveau som mindst det vi har for øjeblikket, så kan det kun ske ved hjælp spil fra andre lande.

Det er den skinbarlige sandhed.

I aftes blev der sat omsætningsrekord på Jydsk Væddeløbsbane med 3.372.118 kroner – det slog den gamle rekord fra en Grand Prix-dag i 1997, hvor der blev spillet for 3.246.222 kroner.

Det var en ren dansk omsætning, og det giver unægtelig stof til eftertanke!

Den eneste måde man kan hente frafaldne spillere og rekruttere nye, er ved at kunne tilbyde spil med store puljer – og store puljer opnås kun gennem et udvidet internationalt samarbejde.

Vi skal ikke kun have Sverige og Norge som samarbejdspartnere i den forbindelse.

Vi skal have hele verden som samarbejdspartnere, for kun på den måde kan der dag efter dag skabes volume og dermed indtægter til hestevæddeløbssporten.

Også selv om den udenlandske omsætning kun giver tre eller fire procent i indtjening.

En sådan forretningsmodel har reddet travsporten i Østrig, på Mallorca, i Belgien og delvist i Tyskland, hvor franske PMU er blevet livlinen.

Og den kan sikre dansk hestevæddeløbs fremtid.