TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kunne ikke vente

af | 17. nov 2014 | Nyheder

Siden det tidlige forår, hvor Det Danske Travselskab skilte sig af med Victor Feddersen som direktør, har bestyrelsesformanden Peter B. Wilhelmsen også bestridt posten som direktør. En uholdbar situation, der nu er slut med ansættelsen af Lars Moss som direktør med start den 1. januar 2015.

Peter B. Wilhelmsen

Peter B. Wilhelmsen

Selv om sæsonplan og budgetter ikke er plads endnu for 2015 for dansk travsport på grund af lovarbejdet i Folketinget, så valgte Det Danske Travselskab alligevel nu at ansætte en direktør.

– Vi kan ikke vente længere, og som landets nationalarena så vil der også være travløb her i 2015. Derfor har vi gennem længere tid sonderet markedet for egnede kandidater, siger Peter B. Wilhelmsen til travservice.

– Lars Moss kom vi i forbindelse med via en af Travselskabets medlemmer, Per Frederiksen, der kom til os og fortalte, at Lars Moss kunne være den rigtige mand til jobbet som direktør på Lunden. Vi har også haft andre kandidater, men til slut valgte en enig bestyrelse at indgå aftale med Lars Moss, slutter Peter B. Wilhelmsen.