TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kun fire tør møde Axel

af | 26. jul 2016 | Nyheder

Det var kun med nød og næppe at der blev samlet et felt til løbet Derbyoptakten på fredag på Fyens Væddeløbsbane – blot fem deltagere med storfavoritten til Dansk Trav derby, Axel med Rene Kjær i spidsen.

Der er gået taktik i Pointberegningen til Dansk Trav Derby, og det må være en af årsagerne til, at ingen af de bedste 4-åringer – bortset fra derbyets storfavorit, Axel (Love You) med Rene Kjær – på fredag tager turen til Fyens Væddeløbsbane for at starte i Derbyoptakten, der er doteret med en samlet præmiesum på 50.000 kroner.

Kun fire tør møde Axel med Rene Kjær? Foto Ole Hindby

Kun fire tør møde Axel med Rene Kjær? Foto Ole Hindby

Den måde, Pointberegningen er opbygget på, betyder at det bl.a. er resultaterne inden for de sidste fem starter, der tæller – og derfor kan en start inden Pointberegningen foretages af Sportssekretariatet onsdag den 3. august for nogle af hestene medføre, at en god placering, der er med til at sikre et højt antal startpoint , glider ud, hvis man starter i – f.eks. løbet på fredag i Odense.

F.eks. vil Apapmands sejr i Dansk Avlsløb i fjor, der gav 100.000 kroner i førstepræmie forsvinde, hvis den havde startet i Odense.

Alex Trøjborg ville sige farvel til placeringen som nummer to i Dansk Trav Kriterium, hvis den startede en gang til inden Pointberegningen.

Fredagens felt i Odense ser således ud:

2140 m auto

1 Armani S (Pine Chip – Preben Kjærsgaard

2 Atletico (Dream Vacation) – Steen Juul

3 Axel (Love You) – Rene Kjær

4 Avalon (ENS Snapshot) – Kasper K. Andersen

5 Another Dream (ENS Snapshot) – Knud Mønster

Amani S starter også tirsdag aften på Jägersro