TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kriteriumsprøverne

af | 18. sep 2016 | Nyheder

To åbne Kriteriumsprøver var det blevet til og i den første var Bali klar favorit til 20:10 fulgt af Blachman til 27:10.

Blachman imponerede for Morten Juul - Foto: Martin Timm Holmstav

Blachman imponerede for Morten Juul – Foto: Martin Timm Holmstav

Inden starten gjorde Blade Runner sig bort ved galop og var aldrig med i løbet, mens Pauli Andersen sendte Bali til front uden de store problemer, mens Blachman (The Liquidator) på første langside havnede i dødens og Morten Juul kørte op til Bali.

Inde bagved sad Badass og tempoet var pænt med 16,0/500 og 15,5/1000.

Det burde ikke give problemer for Bali, men sidste sving rundt var Pauli Andersen urolig, mens Morten Juul sad forholdsvis stille bag Blachman, der overtog kommandoen ind på opløbet og vandt enkelt på 15,0/2000 auto før Badass og Bivo Torkdahl, Beenthere Donethat og Bali, der gik over mål stort set samtidig.

Beyblade fik et løb i 2. par udvendig, men da han angreb med 300 meter igen blev det til galop og så suste den Kriteriumskvalifikation op i den lune aftenluft.

– Han er utrolig stærk og jeg havde jo godt set, at hvis Bali ikke lavede numre op til bilen skulle vi sidde der.

– Det føltes som om der blev lagt et halvhårdt tempo, men jeg kunne godt mærke, at jeg fik et rigtig godt svar, da jeg rykkede vattet i sidste sving.

– Jeg tror ikke 2500 meter er en ulempe for ham. Han klarede de 2360 meter fint i Århus så han klarer nok også de 2500 meter her.

– Om jeg selv kører i finalen? Arh nu må vi nok finde en af de gode til Kriteriet, sagde Morten Juul efter sejren.
Blachman er efter nu afdøde The Liquidator og opdrætter at Morten Melin og han går til start i Dansk Trav Kriterium efter en flot opvisning i denne prøve.

 

Ekspeditionssag for Bad Moon Rising

Peter Rudbeck kom til Lunden med dagens to største favoritter Stand And Deliver til 12:10 og Bad Moon Rising til 11:10

Stand and Deliver havde gjort sin pligt og det blev også en ren ekspeditionssag for Muscles Yankee-sønnen, der førte hver en meter af løbet og vandt overlegent på 14,9/2000 auto.

Børge kom midtvejs frem til dødens og stred fornemt til andenpladsen før Balotelli, mens de to sidste finalepladser gik til Breaking K K og Babymoney, der gik stærkt efter tidlig galop.

Bad Moon Rising var helt overlegen for Birger Jørgensen - Foto: Martin Timm Holmstav

Bad Moon Rising var helt overlegen for Birger Jørgensen – Foto: Martin Timm Holmstav

– Det blev lidt træls for han fik jo en løbsk hest udvendig for sig og det kunne have kostet, men heldigvis var han stærk og vandt enkelt.

– Jeg synes distancen 2500 meter er en fordel for ham, sagde ejer, træner og opdrætter Peter Rudbeck efter sejren.

 

Kvalificeret til finalen:

Blachman, Badass, Bivo Torkdahl, Beenthere Donethat, Bali, Bad Moon Rising, Børge, Balotelli, Breaking K K og Babymoney, mens de der kan komme med fra pointberegningen er Boris Simoni og Beyblade.