TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Krisemøde på Lunden

af | 11. mar 2019 | Nyheder

Lundens formand, Anders Hendriksen har indkaldt til ekstraordinær bestyrelsesmøde onsdag aften, hvor sandbane-problematikken og direktør Michael Juuls opsigelse er på dagsordenen.

-Jeg har indkaldt til et ekstraordinært bestyrelsesmøde på onsdag, hvor jeg vil forsøge at få afgørelsen om en sandbane på inderkredsen på Lunden til at være en ting som medlemmerne i Det Danske Travselskab skal tage stilling på den ordinære generalforsamling den 28. marts og at det ikke kun skal være en bestyrelsesbeslutning, siger bestyrelsesformanden Anders Hendriksen til travservice.

-Jeg beklager meget Michael Juuls opsigelse, men forstår ham faktisk godt i situationen. Jeg kan heller ikke gå ind for at der skal anlægges en sandbane på Lunden, når der så få der kan tænkes at ville benytte den.

-Jeg vil arbejde for, at det er Travselskabets medlemmer, der skal tage beslutningen om der skal anlægges en sandbane eller ej, siger Anders Hendriksen.

Sandbanen, der skal benyttes til træning, skal anlægges på græsarealet mellem den store løbsbane og den indvendige træningsbane.