TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Korfitsens nye job

af | 8. jun 2016 | Nyheder

Michael Korfitsen –  direktør på Aalborg Væddeløbsbane/NKI Racing Arena, der tidligere på året blev opsagt af banens bestyrelsen,  har nu fået nyt job, skriver han i en pressemeddelelse

Nyt kapitel/nyt job

Michael Kotfitsen

Michael Kotfitsen

Som det tidligere på året er kommunikeret kunne bestyrelsen og undertegnede ikke blive enige om de fremtidige rammevilkår, og derfor stopper jeg som direktør på NKI Racing Arena Aalborg pr. 1. august 2016.

Jeg har været meget glad for at stå i spidsen for væddeløbsbanen i Aalborg i lidt mere end 5½ år, hvor jeg sammen med medarbejdere og bestyrelsen har haft fokus på at skabe en bæredygtig forretning igennem omkostningsfokus, nye forretningsområder og opgradering af faciliteter til gavn for alle målgrupper, hvad enten vi taler publikum, sponsorer eller samarbejdspartnere. Med en vis portion stolthed og ydmyghed synes jeg, at vi i hele teamet er lykkedes med mange ting.

Jeg vil gerne takke alle i og omkring sporten for samarbejdet. Jeg ønsker jer alle det bedste for fremtiden, og jeg kan med et smil på læben aflevere en forretning i en god forfatning.

Samtidig glæder jeg mig til at starte et nyt kapitel, da jeg skal påbegynde nyt job pr. 1. august. Jeg vender tilbage til mediebranchen i NORDJYSKE Mediers storkundeafdeling, hvor jeg tidligere var ansat fra marts 2004 til november 2010 som henholdsvis Key Account Manger og Salgschef.

Jeg anser NORDJYSKE som en god og professionel virksomhed, som har fokus på kunder, værdiskabelse og forretningsudvikling, og de elementer falder godt i tråd med mine ønsker og forventninger

Med venlig hilsen

Michael Korfitsen