TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kommer Tast of Bourbon?

af | Nyheder

Kommer Jean Pierre Dubois med sin fine hoppe Tast of Bourbon til Derbyet –  og kommer han i selve hovedløbet eller i Hoppe Derbyet? Det spørgsmål har travservice.dk fået fra flere sider.

TAST-OF-BOURBON

Hvor kommer Tast of Bourbon? Foto Gerard Forni

Legendariske Jean Pierre Dubois har meldt to heste til pointberegningen til Dansk Trav Derby:  Tast of Bourbon (Donato Hanover) 1.11.2 -142.562 Euro og To Soon (Muscles Yankee) 1.12.4 – 102.578 kroner.

Travservice.dk erfarer, at Jean Pierre Dubois endnu ikke han bestemt sig til, hvorvidt han vil starte Tast of Bourbon i hovedløbet eller i Hoppe Derbyet.

Tast of Bourbon har senest startet den 26. juli på Enghien-banen i Paris, hvor den førte i toptempo undervejs og til et stykke ind i opløbet. Så slap kræfterne op, og den sluttede uplaceret i 1.12.0a/2150 m.

Tast of Bourbon er formeldt til et løb på Enghien på næste onsdag over 2875 meter volte.

Dubois kan vælge at starte hende der, og så gå direkte i enten Dansk Trav Derby eller Dansk Hoppe Derby, idet Tast of Bourbon jo er placeret som nummer to i pointsberegningen.

Han kan også sende hoppen til København og starte hende i Derbyprøven den 17. august – endda i Hoppeprøven – og kan så uanset resultatet vælge at starte hvor han vil i Derby-løbene!!

Anderledes er det med Dubois’ anden hoppe, To Soon, der ikke har startet siden den blev nummer to i Sprintermesteren i Billund.

Den trænes i Holland af Erwin Bot og skal den gøre sig håb om at komme med i Derby Hoppeløb, så skal den ud i Hoppeprøven den 17. august for at kvalificere sig, idet den er placeret et godt stykke nede i pointsberegningen.