TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kommer Takethem med i Paris?

af | 22. jan 2018 | Nyheder

Mandag morgen klokken 09.00 sluttede anmeldelsesfristen til løbene på Vincennes på søndag, og Steen Juul-trænede Takethem er meget tæt på at få plads i feltet i Prix Jean Rene Gougeon.

40 heste er blevet anmeldt til Prix Jean Rene Gougeon – heriblandt danske Takethem, der er den hest blandt de anmeldte, der har tjent 20. mest – og de 18 mest vindende heste får plads i startfeltet.

Umiddelbart skal der blot slettes to heste for at Takethem kan komme til start på søndag, og det kan ske frem til torsdag middag klokken 12.00.

Proceduren omkring startmelding til løb i Frankrig er således – i dette tilfælde – at der meldes mandag morgen klokken 09.00.

Man kan gratis slette en hest fra løbet frem til onsdag den 24. januar klokken 10.00, mens det koster et mindre beløb at slette frem til den endelige startmelding tirsdag klokken 12.00.

Da al startmelding i Frankrig foregår via internettet sker startmelding i princippet løbene frem til torsdag middag. Allerede nu er f.eks. Cash and Go, der er helbroder til Bold Eagle, startmeldt – det samme er også tilfældet med Kolgjinis Radieux.

Denne startmeldingsprocedure gør også, at det på et tidligere tidspunkt end torsdag middag kan blive muligt at se om Camilla Juul og Co skal gøre sig klar til afrejse til Paris.

Prix Jean Rene Gougeon, der køres til minde om en af fransk travsports største kuske og trænere gennem tiderne, er udskrevet over 2100 meter auto og har en samlet præmiesum på 105.000 Euro. De 9 heste med den højeste startpræmiesum får startplads i første række bag startvognen, Det betyder at Takethem – hvis den kommer med – får startplads i anden række.

Her er anmeldelseslisten som den så ud mandag klokken 09.00

Takethem står også på anmeldelseslisten til Prix d’Amerique, men at den skulle kunne få plads i startfeltet er meget, meget usandsynligt,