TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kommer Candy la Marc tilbage?

af | 18. apr 2019 | Nyheder

Candy la Marc er halt fri, men er hende forknæ i orden?

Kommer Candy la Marc tilbage i løbene?. Foto privat

For 14 dage siden kom meddelelsen om, at Candy la Marc var skadet, og fremtiden var uvis for den talentfulde 5-årige hoppe.

-Men nu går det faktisk meget godt med hende, fortæller ejeren og opdrætteren Lars Marcussen til travservice.

-Candy la Marc er ikke halt længere, men vi ved jo endnu ikke om den lille sprække, der blev fundet i højre forknæ fortsat findes eller om den er vokset sammen.

-I næste uge får vi vished, for så skal hun scannes på knæet hos Peter Fog på Ansager.

-Jeg tror, men kan jo ikke vide at knæet er i orden, og hvis scanningen også viser det, så er hun klar til at kunne genoptage løbskarrieren.

-Vi har gået lange ture med hende hver dag, ligesom hun har været på fold, så jeg tror såmænd ikke, at hun har mistet så meget kondition, siger Lars Marcussen.

– Hvis der er fortsat er problemer med knæet, så skal hun være følhoppe, og jeg har fået tilbudt, at hun kan komme til Ready Cash!

-Det er min store drøm at få et føl efter Ready Cash og Candy La Marc.

Det er lige før at jeg vælger at sende hende til Frankrig uanset resultatet af scanningen, for jeg ved jo ikke, om jeg får mulighed for at kunne få hende til Ready Cash igen, siger Lars Marcussen.

-Charlotte (Marcussens hustru, red. anm.) vil meget gerne, at Candy fortsat skal starte, men lad os nu se, hvad scanningen i næste uge viser. Den bliver i hvert fald afgørende for hvordan fremtiden med Candy la Marc bliver for os og for den, slutter Lars Marcussen.