TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kolgjini sælger ud

af | 18. sep 2014 | Nyheder

Lutfi Kolgjini er træt af den måde, at svensk travsports styres på, og vil derfor skærer drastisk ned på sit antal af følhopper.Lutfi Kolgjini

– Jeg er træt af dem, der bestemmer i svensk travsport. De ødelægger sporten med deres fejlagtige beslutninger. Nu kører vi om 15.000 kroner i førstepræmie, og det kan jeg ikke bygge en virksomhed på. Jeg kan ikke lade de styrende i svenske travsport trække mig ned i dyndet. Derfor vil jeg nu sælge halvdelen af mine følhopper, siger Kolgjini til norske tgn.no

I dag har Kolgjini 80 følhopper, og dette tal skal reduceres med 50% – altså til 40.

De 30 søges solgt på auktion den 22. november i Norge, hvor man samtidig har auktion over deres Folkhest – a la den svenske Rikshest.

Men hvilke 40 følhopper skal sælges har Kolgjini tilsyneladende endnu ikke fundet ud af.

Han har i hvert fald pt ingen heste udbudt til salg på sin hjemmeside!