TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kører efter de sidste penge

af | 18. aug 2016 | Nyheder


Dennis Kristiansen var en af de lykkeligste på Lunden i søndags efter han havde kvalificeret sin April Hydrup til Hoppederbyet efter en fin andenplads til Angelina.

Dennis Kristiansen - Foto: KB Foto

Dennis Kristiansen – Foto: KB Foto

Spillet til 690:10 må det også have været en overraskelse for dig, Dennis?

– Jeg havde nok heller ikke selv spillet på hende, hvis jeg skulle, indleder Dennis Kristiansen med et grin.

– Hun fik udbetaling for sin starthurtighed ved at få et rigtig godt rygløb. Jeppe og jeg talte lidt om at jeg skulle slippe for jeg ville ikke, hvis ikke han kørte fra så jeg kunne få andenpladsen.

– Ned ad sidste langside var hun rigtig godt på biddet og i sidste sving kunne jeg fornemme, at det kunne blive til en finaleplads.

Hvad er det optimale løb for jer?

– Ja, nu når vi skal vælge som syvende bliver det sikkert ikke til spids for der er i hvert fald to andre, der er mindst ligeså hurtige som hende fra start.

– Jeg holder hende i første række for at blive skovlet om bag ved de gode fra start så føler jeg chancen er solgt på forhånd for at få de sidste penge og det er det jeg kører efter.

– Ideen er at komme ned til inderbanen så hurtigt som muligt, men gerne foran nogen af de gode. Så skal de da i det mindste runde hende til slut.
Hun er ekstremt hurtig de første 150 meter og det kunne være man kan udnytte det til noget positivt. Dér bruger hun ingen kræfter for hun er så rap i benene og jeg behøver ikke køre på hende.

Forbedringer – ændringer?

– Hun har aldrig fået trukket vattet så det kunne godt være det skulle prøves. Jeg har i hvert fået streng ordre af min makker på at sætte en snor i vattet denne gang.

– Hun går nogle lette intervaller fredag og hårdere intervaller mandag og så må det være det. Det er nogenlunde som hun plejer.

– Det bliver uden forsko og med alubagsko som er optimalt for hende, da hun kan komme lidt på knæene og er bedst uden forsko, slutter Dennis Kristiansen.