TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Knud Mønster: Fint startspor

af | 6. maj 2019 | Nyheder

Repay Merci repræsenterer de danske farver i Menhammar Copenhagen Cup 2019 og Knud Mønster kommer med en hest i topform.

-Form- og styrkemæssigt kan han ikke være bedre end netop nu, siger Knud Mønster til Travservice.dk mandag eftermiddag.

-Repay Merci har gået intervaller i dag og var rigtig fin – det var han også i torsdag, hvor vi fik invitationen til Copenhagen Cup.

Foto Eirik Stenhaug

Det er anden gang Repay Merci er med i Copenhagen Cup – første gang var i 2015, hvor den tidligere Derbyvinder sluttede uplaceret bag Robert Bi i tiden 1.10,8a/2011 meter.

Siden da har karrieren budt på både op- og nedture, og selvom Repay Merci har har gjort det udmærket i sine seneste starter, kom invitationen alligevel lidt bag på Knud Mønster.

-Det kom som en overraskelse, men som jeg sagde til René Jensen, at hvis han vil ha’ en dansk hest med i Copenhagen Cup, er vi i hvert fald klar. Repay Merci havde lige trænet samme dag fordi det var planen at starte ham i Charlottenlund Open samme dag, så han er frisk og fin.

-Det lyder måske lidt dumt, men han var ikke helt på toppen sidst i Skive, muligvis fordi han havde fået noget allergi. Han pustede og hostede et par gange efter løbet og det plejer han ikke at gøre.

-Måske skyldtes det, at rapsmarkerne blomstrede “helt vildt” hjemme hvor vi bor og det kan ha’ haft indflydelse, men to dage senere var det i hvert fald væk.

Fint startspor
Repay Merci fik som bekendt startspor 9 i Menhammar Copenhagen Cup og det er Knud Mønster godt tilfreds med.

-Hvis jeg selv skulle ha’ valgt, havde jeg taget nummer 1, 2 eller 9, så det kan ikke være meget bedre, siger Knud Mønster.

-De løber ikke fra ham, men han skal også ha” et godt løb for at kunne løbe med frem til en præmie. Første gang han var med i Copenhagen Cup fik vi tredje spor sidste omgang i ryg på Support Justice, der blev nummer fem, så det er ikke lige i den slags løb man skal ligge ude i sporene.