TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kjær på målstregen

af | 21. dec 2018 | Nyheder

René Kjær blev trænerchampion på Fyn efter en spændende afgørelse.

Inden årets sidste løbsdag var “Nisse” førende med 17 sejre foran Steen Juul (16) og Birger Jørgensen (14), og da Steen Juul valgte at blive hjemme, syntes championatet at være afgjort på forhånd – ikke mindst da René Kjær havde flere andenpladser end Birger Jørgensen.

Men sidstnævnte havde en forrygende dag på Fyens Væddeløbsbane, hvor Birger Jørgensen vandt tre løb på stribe med hhv. Frantz Präem-trænede Date Night (Weingartner), Addie Rasmussen-trænede T Bird Malou (Earthquake) og Troels Anderson-trænede Torden (Andover Andover) – og så var der lige pludselig spænding om championatet.

René Kjær på æresrunde med Key Largo.

René Kjær sørgede imidlertid for at sætte trumf på allerede i det efterfølgende løb, hvor han var på pletten med Morten Juul-trænede Key Largo (Adam’s Peak) i årets sidste løb for de professionelle og dermed var trænerchampionatet hjemme.

Sejren var i øvrigt René Kjærs sejr nummer 131 i år og dermed forbedrede Billund-træneren sin personlige rekord fra 2016. Allerede tidligere på måneden forbedrede Kjær også sin indtjeningsrekord og er nu tæt på at ha’ indkørt 3,3 mill. kroner i år.

Jockey- og montéchampionatet på Fyens Væddeløbsbane gik til hhv. Mads Hviid Nielsen (3 sejre) og Sabina Gammelgård (1 sejr).