TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kim Madsen: Jeg accepterer dommen

af | 22. jan 2019 | Nyheder

Den aarhusianske travamatør Kim Madsen, der i dag fik skærpet sin udelukkelsesdom med 4 uger til at omfatte i alt 10 uger, accepterer DTCs skærpelse af straffen, men føler også at hans modpart, Lars Munk er sluppet for billigt.

-Det jeg lavede i 7. løb den 18. januar mod Lars Munk i opløbet er selvfølgelig helt uacceptabelt og jeg modtager den skærpede straf, siger Kim Madsen til travservice.

-Min reaktion var kulminationen af op mod tre års frustration over den kørsel, som Lars Munk gang på gang leverer i løbene. Og jeg er ikke den eneste, der er frustreret og som hans kørsel er gået ud over.

-I det aktuelle tilfælde lå jeg i ryg på Lars Munk, da hans hest galoperede i opløbssvinget, men i stedet for at trække i venstre tømme og få hesten ud i banen, satte han den, så vi hægtede hjul. Det er bevidst uforsigtig kørsel af Lars Munk

-Det fik mig til at reagere som jeg gjorde i opløbet, siger Kim Madsen.

Dommerkomiteen på Jydsk Væddeløbsbane idømte i første omgang Kim Madsen en bøde på 1.000 kroner og en udelukkelse på 6 uger

Nu har DTC skærpet udelukkelsen til 10 uger, således Kim Madsen er udelukket fra den 1. februar – 12. april.

Lars Munk fik en bøde på 150 kroner for uforsigtig kørsel med fejlende hest.

-Efter min mening burde vi have været idømt samme straf – han ødelagde totalt min chance i løbet, siger Kim Madsen

-Dommen kan ikke appelleres – så skulle jeg have været udelukket i tre måneder – men som sagt så accepterer jeg også dommen, men jeg håber at DTC fremover vil se Lars Munk lidt mere efter i løbene, slutter Kim Madsen.