TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kent Friborg holder ved

af | 8. okt 2014 | Nyheder

Ukuelig må være et passende ord, når man skal beskrive den 54-årige Aalborg-træner Kent Friborg. I et daglige driver Kent Friborg blot en lille træningsstald, men mange bruger ham som catch-driver, og onsdag eftermiddag plettede Kent Friborg to gange på hjemmebanen.

Kent Fribirg var dagens mand i Aalborg

Kent Friborg var dagens mand i Aalborg

Dagens mand på NKI Racing Arena i Aalborg var Kent Friborg, der var i sulkyen seks gange – og i de fem starter var han i præmierækken.

Bedst gik det i 0-klassen med Svekas Tandal (Wee Hjordal) samt med den hjemvendte Top Fighter (Ens Snapshot), der med 1.14.2a/1600m blev eftermiddagens hurtigste hest.

Selv om sejrene i år ikke er kommet i samme antal som tidligere år, ser Kent Friborg optimistisk med hensyn til fremtiden.

– Det har været tungt, men jeg synes, at jeg har nogle spændende ungheste i min stald nu, sagde han efter sejren med Top Fighter.

I V5-spillet vendte den stærke hoppe Rositta May (Chipmate) med Birger Jørgensen tilbage på vinderpladsen i 1, afdeling, men  i 2. afdeling måtte mange kuponer lade livet, da en anden af travsportens garvede kuske, John Friis vandt med 25-oddseren Speedy Højgård (Storstadsbusen) i 2 afdeling.

Det efterlod 216 kuponer tilbage og af disse havde de 201 eftermiddagens største favorit, Sequenzer (Trophy Catch) med Knud Mønster afkrydset.

136 af disse havde taget højde for Top Fighter og Kent Friborgs sejr i 4 afdeling inden Prins Tandal (Rockaroundtheclock) med Anders Pedersens vandt sidste afdeling.

Det efterlod 51 kuponer med 5 rigtige og de fik hver 9.026 kroner.

Uden for V5-spillet gav 9-årige Let’s Go Babe (Daguet Rapide) med Jan Dahlgaard atter opvisning og vandt sin tredje ser i træk.

– Han var dog ikke så fin i dag, som sidst, sagde Dahlgaard.