TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kenneth Nielsen, 50 år

af | 9. nov 2014 | Nyheder

Lunden-træneren Kenneth Nielsen fylder i dag 50 år

For 15 år siden tog Kenneth Nielsen springet over i de professionelles rækker efter en flot amatørkarriere med 170 sejre.

Selv om perioden næppe har været en dans på roser, så er Kenneth Nielsen fortsat den positive person, der gerne stiller op som travsportens talerør.

Det er også Kenneth Nielsen, der gerne skaffer heste til Lundens populære firmatrav, på eget initiativ tager til Hestedagen i Roskilde og altid stiller op og forklarer om travsporten, når der er rundvisninger – eller hvis en forening ønsker et foredrag.

Kenneth Nielsen greb megafonen på Slotsplasdsen i torsdags og talte travsportens sag.

Kenneth Nielsen greb megafonen på Slotsplasdsen i torsdags og talte travsportens sag.

Kenneth Nielsen har også været en frontfigur i den verserende polemik omkring Kulturministerens lov, der vil beskære hestevæddeløbssprtens midler, hvor Kenneth har medvirket i flere TV-indslag – både på bånd og direkte.

Kenneth Nielsen er født ind i travsporten og forældrene Jessy og Willy bakker op om sønnen og mor Jessy bager gerne kager, når der arrangeres arrangementer i den meget sociale stald som Kenneth driver.

Sportsligt er Derbysejren med Kanonis Lobell det ypperste Kenneth Nielsen endnu har opnået i sporten, men det smælder også, at han for nogle år siden blev engageret til at køre Prix d’Amerique-vinderen Oyonnax i Elitloppet og i dag kan Kenneth Nielsen prale med, at han er den danske kusk, der har kørt hurtigst med 1.09.6.

2014 har været et godt år for Kenneth Nielsen, som nu ofte bliver brugt som catchdriver af såvel danske som svenske hesteejere.

Ifølge trav.dk har han vundet 24 sejre i år, men dertil kommer flere sejre med svenskregistrede heste i løb i Sverige, som man ikke registrerer herhjemme.

Dansk Travsport har en flot ambassadør i Kenneth Nielsen.

Tillykke med dag, Kenneth . og velkommen i de voksnes rækker.