TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kender du Blodbanken?

af | 12. dec 2014 | Nyheder

Kender du  Blodbanken – altså ikke den, hvor du får tappet blod, men den internetside, hvor man kan slå næsten enhver hests afstamning op?Blodbanken_s_swe

Blodbanken er en svensk hjemmeside, der gennem flere år har opbygget en stor database, der omfatter flere hundrede tusinder af heste. Siden har samarbejde med såvel det svenske som norske og finske centralforbund, og nu har man også indgået en aftale med Dansk Travsports Centralforbund.

Det betyder, at i løbet af nogle uger når alle data er overført til Blodbanken, så kan du let søge på hestens afstamning og finde værdifulde informationer om en afstamning på kryds af landegrænser.

Desværre er den danske databank på trav.dk ofte ikke opdateret, når afkom er eksporteret, men ved at bruge Blodbanken, får man det rette billede af en hoppens afkom –  hvis det vel at mærke drejer sig om afkom, der er eksporteret til Norden.

Se nu f.eks. følhoppen Moonshine.

Hos trav.dk finder vi følgende oplysninger:

moonshine-trav

Men hos Blodbanken, der kan trække på  databaser fra både Sverige, Norge og Finland får vi det komplette billede – bemærk Elegant Crown, der i trav.dk står med en indtjening på 8.761 kr, men som i virkeligheden har tjent 462.000 NOKBlodbanken-ny-Blod

 

Blodbanken findes på adressen www.blodbanken.nu  og er i princippet gratis, men man kan tilkøbe et Pro-abonnement, der giver adgang til endnu flere oplysninger om den enkelte heste.