TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ken Ecce ramt af blodprop

af | 14. dec 2018 | Nyheder

Ken Ecce føler sig frisk igen efter tirsdagens blodprop, men afstår fra at køre løb på Lunden på søndag. 

Ken Ecce fik sig noget af en forskrækkelse, da han i tirsdags blev ramt af en blodprop, men heldigvis slap Lunden-træneren billigt.

-Jeg synes det er blev bedre i løbet af dagen, men jo, jeg har været heldig, siger Ken Ecce.

-I tirsdags havde jeg sendt to af mine medhjælpere til dyrlæge i Sverige og blev i stedet hjemme for at træne på Skovbo om formiddagen. Jeg skulle så træne nogle heste herhjemme om eftermiddag, men blev lidt skidt tilpas og valgte så at stoppe, da det var to af mine egne, som godt kunne vente med at træne. 

-Jeg blev imidlertid endnu dårligere og familien ville ringe efter en ambulance, men jeg skulle bare i bad og i sent. Men det fik jeg ikke lov til og det er jeg selvfølgelig glad for i dag. 

Ken Ecce er stadig lidt træt, men føler sig ellers helt oven på igen. Han har dog valgt at melde afbud til søndagens løb på Lunden. 

-Jeg er ikke blevet påvirket motorisk, så jeg fik også lov til at beholde mit kørekort, men besluttede mig i morges for, at det nok ikke var så smart at køre løb allerede på søndag, siger Ken Ecce, som dog regner med at være tilbage i sulkyen tirsdag aften på Jägersro.