TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kasper K. vil fremtidsikre sig

af | 18. nov 2014 | Nyheder

Meddelelsen om at den succesrige jockey Kasper K Andersen har valgt at stoppe hos træner Tomas Malmqvist på Jägersro og i stedet gå i lære som beslagsmed har vakt stor opmærksomhed.

Kasper K. Andersen

Kasper K. Andersen

– Og det forstår jeg så udmærket godt, siger Kasper K Andersen i en samtale med travservice.dk. – Jeg har jo haft stor succes de sidste 3-4 år, og derfor kan det måske synes mærkeligt, at jeg nu tager så stor en beslutning, som det er at stoppe hos Malmqvist.

– Det er dog ikke en beslutning, jeg har taget uden megen overvejelse. Ja, det sidste halve års tid har jeg spekuleret over, hvad jeg skulle i fremtiden. Det er jo ikke det eneste saliggørende her i verden at køre først over stregen i et travløb. Man skal også have nogle penge at leve for, og da det kan gå op og ned inden for travsporten, så valgte jeg til slut denne løsning, fortæller Kasper K Andersen.

– Jeg tager nu en uddannelse som beslagsmed i mesterlære hos Jesper Vinge i Aarhus. Det tager fire år og når den er gennemført, så har jeg et håndværk at falde tilbage på. Samtidig er det jo også noget jeg fremadrettet kan bruge, hvis jeg beslutter mig til at blive selvstændig træner på et tidspunkt, siger 28-årige Kasper K. Andersen.

Men selv om Kasper K. Andersen nu forlader Tomas Malmqvist, så håber han på at kunne fortsætte med at køre travløb i et eller andet omfang.

– Hvordan det skal kunne lade sig gøre har jeg endnu ikke på plads, men en løsning er jo, at jeg kan bevare min jockeylicens, hvis jeg kan få ansættelse hos en travtræner 20 timer ugentligt, siger Kasper K. Andersen.

I år har Kasper K. Andersen vundet 31 sejre i 281 starter og indkørt 1.8 mio SEK – hans sejrstal placerer ham som nummer 51 blandt alle travkuske i Sverige.