TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kasper K. Andersen udelukket

af | 10. sep 2014 | Nyheder

Dommerne på Bornholms Brandpark er atter kommet i fokus efter diskvalifikationen  og udelukkelsen af Kasper K Andersen med Lamott i BM-revanchen i aftes.

I aftes havde Kasper K ingen grund til at smile efter BM-revanchen, hvor han blev diskvalificeret.

I aftes havde Kasper K ingen grund til at smile efter BM-revanchen, hvor han blev diskvalificeret.

Kasper K Andersen havde fire køreture i aftes på Bornholms Brand Park og efter to sejre og en tredjeplads kom der så et anti-klimaks i 7. løb, Bornholms Tidendes Stjerneløb – også kaldet BM-revanchen.

Her sad Kasper K. bag Lamott, som under løbet sad i dødens, udvendigt på Neil Andover med Laura Pedersen, der sad i ryg på førende Hector Brogård.

Opløbssvinget rundt kom Max Brogård med Frank Mikkelsen i angreb, men ind i opløbet galoperede den.

Hector Brogård med Stefan Lind-Holm kunne vinde Stjerneløbet for tredje gang, mens staldkammeraten Lamott besatte andenpladsen.

Men den placering, fik Lamott  ikke lov til at beholde.

Dommerkomiteen mente, at Lamott med Kasper K Andersen havde trængt Max Brogård, og dermed forårsaget dennes galop.

Lamott blev diskvalificeret, og Kasper K Andersen fik en bøde på 750 kr. og udelukket i  3 dage i perioden 23. – 25. september.

– Jeg fatter overhovedet ikke den dom. Jeg hænger sammen med indvendige Neil Andover og får mit sulkyhjul fri lidt ind i opløbet, og kører derefter fremad i mit spor, siger Kasper K. Andersen.

– Det er helt klart, at Max Brogård rammer Kasper K’s sulky, men hvorfor han kører udad ved jeg jo ikke, siger Frank Mikkelsen.

Når man ser løbsfilmen er det tydeligt, at indvendige Neil Andover med Laura Pedersen på opløbshjørnet kører uden for banen, og ind i opløbet kommer venstre sulkyhjul igen ud på banen og Laura Pedersens sulky puffer derved til Kasper Ks sulky.

– Dommerkomiteen sagde, at jeg trængte Neil Andover uden for banen, men hvordan kan jeg det, når mit sulkyhjul er bagved hendes? siger Kasper K Andersen.

Efter travservices opfattelse, sker episoden fordi Neil Andovers sulky kommer fra inderbanen og rammer Lamotts sulky, der dermed slår et slag ud i banen og rammer Max Brogård. Og derved kan episoden aldrig tilskrives Kasper K.

Og en af Danmarks førende jockeys, Kenneth Andersen skriver på sin twitter-profil: At diske Kasper K og Lamott er det værste jeg længe har set.

Se løbet på dette link – klik her.

Hvad mener du??