TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kasper Foget vender hjem til Danmark

af | 5. dec 2022 | Nyheder

Selv om Kasper Foget har stor succes i amerikansk travsport, hvor han i år har vundet 28 sejre og indkørt mere end 400.000 dollars, vender han og kæresten Nathalie tilbage til Danmark i midten af januar måned.

Kasper Foget

-Jeg har haft fire gode år herovre, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg længes tilbage til Danmark. Desuden har min kæreste, Nathalie og jeg nu kendt hinanden i tre år, og vil gerne stifte en familie, og det føler vi er bedst at gør hjemme, siger 29-årige Kasper Foget.

-Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser i USA – jeg har kørt i Breeders Crown og i VM-løbet, og jeg har et særdeles godt forhold til Per Engblom, som jeg har været ansat ved i flere år, og som har givet mig mange chancer i løbene, siger Kasper Foget videre.

Men hvad Kasper Foget så vil beskæftige sig med, når han vender hjem til Danmark, har han endnu ingen idé om.

-Jeg ved det ikke, men én ting er sikkert, og det er at jeg ikke skal være selvstændig travtræner, men jeg kan godt lige at arbejde med heste, så måske bliver det noget i den retning.

-I første omgang vender vi hjem til Skive. Nu må vi se, hvordan svenske Nathalie synes om at komme til Danmark eller om vi skal rykke et andet sted hen, men vi er begge klar til at forlade USA, siger Kasper Foget.

Epos Østervang med Kasper Foget

Hvad der skal ske med Epos Østervang, har Kasper Foget endnu ikke besluttet.

-Epos har tjent mange penge herovre, men der vil ikke være nogen idé i at tage ham tilbage til Danmark. Han skal starte igen om 9 dage på Yonkers, og så skal jeg vel se at få ham solgt, siger Kasper Foget videre.

Og solgt er Team Juels Enzo ved at blive.

Efter Kasper Fogets beslutning om at forlade amerikansk travsport er Enzo blevet sat til salg på det amerikanske auktionssite, ongait.com, hvor auktionen slutter tirsdag.

I skrivende stund er der budt 49.500 dollars for Enzo.