TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kan Oak New gentage sejren?

af | 2. aug 2016 | Nyheder

I fjor vandt Oak New med Anette Weise Hansen overraskende Monte-mesterskabet på Bornholm . i aften skal den forsvare titlen.

Sådan så det ud da Oak New og Anette Weise Hansen vandt Monte-mesterskabet i fjor. Foto  Torben Agge Bornhokms Trav Fotos

Sådan så det ud da Oak New og Anette Weise Hansen vandt Monte-mesterskabet i fjor. Foto Torben Agge Bornhokms Trav Fotos

Der var ikke den store tiltro til Oak New (New Quick) i Monte-mesterskab oå Bornholms Brand Park i fjor, men parret gjorde skeptikere til skamme og sejrede sikkert i 1.20.3a/2440 m til 15 gange pengene foran Ramu og Wild Jessie.

I aften skal Oak New og Anette Weise Hansen forsvare sin titel fra i fjor, og på ny tillægges parret ikke store chancer.

Det er da også hård konkurrence, der er i løbet i aften, der afvikles som 6. løb og dermed sidste afdeling i V5-spillet.

Fra hurtigklassen kommer Rolex Boy (Great Challenger) som svenske Amanda Viktorsson er hentet over for at ride, og med dens flotte præstationer in mente, så må det være et godt bud på sejren i mesterskabet.

Rolex Boy har tidligere startet i flere monte-løb, da den var i træning hos Bent Svendsen. Det er godt nok tilbage i 2014, men den har næppe glemt det.

21-årige Amanda Viktorsson kommer med en frisk monte-sejr i bagagen fra i søndags, hvor hun vandt på Kalmar med Jørgen Lorentzen-trænede Nelle Atticus Big.

Baneprogrammet til Bornholms Brand Park kan downloades på dette link – klik her