TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kan Jensen overraske?

af | 18. jan 2017 | Nyheder

At dømme ud fra det spil, der allerede er foretaget til aftenens V86-spil, så har er der ikke den store tiltro til Flemming Jensen med Miss Montechristo, der starter i 3. afdeling på Åby Travet. 

Flemming Jensen  Foto Kanal 75

Flemming Jensen Foto Kanal 75

Det er blot anden gang Flemming Jensen starter den 5-årige svenske hoppe  Miss Montechristo (Ken Warkentin), der i aften er til start på Åby Travet,

Første gang var på hjemmebanen i Aalborg, hvor Miss Montechristo blev nummer fem i 1.14.5a i et løb som VM Viking Cup med Rene Kjær vandt helt efter behag i 1.12.8.

I skrivende stund er Miss Montechristo blot afkrydset på 3% i V86 –  klar favorit er Dynamite Light (Going Kronos) med Adrian Kolgjini på 63%

Løbet har endnu et dansk islæt i Vincent (Trophy Catch) med Jens Laursen, der er spillet på 2%.

Det er eneste start for Flemming Jensen i V86-spillet, men i 4. løb er han ude med Frances Yoda (Andover Hall), der meget vel kan blande sig i afgørelsen.

Angie Simoni og Bo Falsig på forsiden

Angie Simoni og Bo Falsig på forsiden

Bo Falsig pryder sammen med egentrænede Angie Simoni (Ganymede) programmet forside. Parret vandt den 4. januar på Åby og er således i fin form.

I aften har de fået startplads i anden række og tillægges ikke store chancer –  ja, er blot afkrydset på 5%.

Det er Viva la Marc (Dream Vacation)  med Peter Ingves også, mens danskejede Talija Bi (Toss Out) med Thomas Uhrberg har lidt større opbakning, de er afkrydset på 9%.

Der er dobbelt-jackpot i aftenens V86-spil, og DanToto forventer, at der vil være mindst 15,5 millioner kroner i førstepræmiepuljen..