Kamilla tæt på medalje

Kamilla Plambech sluttede på en fjerdeplads i kampen om Europamesterskabet – a points med bronce-vinderen.

Efter en 9. plads i dagens første løb på Bergsåker sluttede Kamilla Plambech på en andenplads i andet løb, og dermed kom hun op på 29 points i det samlede resultat.

Det samme gjorde norske Silje Kirstin Eilertsen, men da hun havde vundet et løb i konkurrencen, gik broncemedaljen til hende.

Schweisiske Barbara Aebischer blev Europamester – hun var den eneste, der vandt to sejre i de fire løb EM-konkurrencen omfattede og sluttede på 31 points.

På andenpladsen italienske Elena Villani Orlando, der også opnåede 31 points, og kunne have vundet Europamesterskabet, hvis ikke hun havde forsyndet sig i et af dagens løb og dermed havde pådraget sig et minuspoint