TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jysk V75-premiere

af | 28. dec 2018 | Nyheder

For første gang nogensinde er Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus værter for ATGs V75-spil – en premiere, der imødeses med stor interesse her i Danmark, hvor kun Charlottenlund Travbane tidligere har haft æren af at arrangere V75-løb.

Det var oprindeligt planen, at Vermo-banen i Finland skulle have arrangeret aftenens V75-spil for svenske ATG, men på grund af finsk lovgivning kunne dette ikke lade sig gøre.,

I stedet gik tilbuddet til dansk travsport, og det er baggrunden for at ATGs store spilleform, V75 i aften afgøres på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

Op til Nytår har ATG arrangeret V75-spil hver eneste dag, og eventuelle jackpots føres videre til den 31. december, hvor man håber på en meget stor pulje.

Hidtil er der dog kun ført en enkelt jackpot videre.

Men det er bestemt ikke umuligt, at der kommer en jackpot fra løbene i Aarhus, for det er en meget vanskelig opgave, spillerne er sat på.

Der kommer heste til start fra det meste af Danmark, fra Sverige, Tyskland og Holland og det kombineret med den sværhedsgrad Jydsk Væddeløbsbane notorisk har, kan give uforudsete resultater.

Jydsk Væddeløbsbane

At løbene foregår højre rundt, er nok det mindste problem, men banens meget skarpe staldsving og det lange opløb, der går opad bakke, stiller som regel til problemer for nye heste og kuske på banen.

At der vil blive sat omsætningsrekord på Jydsk Væddeløbsbane i aften er sikkert og vist.

Der er tilspil fra Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland og Østrig.

Spørgsmålet er: Hvor stor bliver omsætningen mon?

Alene i V75-spillet var der på samme dag i fjor, hvor løbene blev afviklet på Momarken-banen i Norge, en omsætning i svenske kroner på 21.695.327!

Dansk Hestevæddeløbs nye informationsportal, Fast Track Racing byder på træner og kuskekommentarer på de fleste af de startende heste.

Der er også eksperttips at støtte sig til, og så er det værd at bemærke, at der til alle aftenens løb skal opgives hvilke skoning hestene starter med!

I Sverige er det i disse vintermåneder ikke tilladt at starte heste uden sko i løbene, men den regel har vi ikke i dansk travsport.

Løbene i Aarhus starter klokken 18.40 og V75.spillets 1. afdeling køres klokken 19.30.

Her er link til Fast Track Racing, hvor også baneprogrammet findes – klik her