TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Juul og Ecce

af | Nyheder

Lundens champion Steen Juul var i hopla i aftes og tegnede sig for en trippel, mens Ken Ecce kom på æresrunde to gange.

NY tophest fra Jürgen Hanke! ULtra Modern Hanke

NY tophest fra Jürgen Hanke! ULtra Modern Hanke

Steen Juul indledte aftenens program med at bringe Dekadent K (Frække Frederik) til sejr i 1.16.9/2020 m. Det var tredje start og første sejr for den svenskfødte 4-årige vallak.

Derefter kunne Steen Juul vinde med svenskfødte,  Opal Street (Wall Street Banker) der trænes af Christina Jacobsen i 1.14.4.a/1600 m og sluttede med en sikker sejr med egentrænede Ultra Modern Hanke (Conway Hall), der sejrede sikkert i ny rekord 1.14.8a/1600 m.

Ultra Modern Hanke er har noget at leve op til. Den er helbroder til en af derbyfavoritterne, Tycoon Conway Hall 1.12.2a/482.000 kroner samt trekvartbroder til tyske Cantab Hall De (Angus Hall) 1.11.6 – 85.243 Euro.

Ken Ecce kopierede sejren fra forleden med den hollandskfødte anpartshest, Donnell Transs R (Lindy Lane) i 1.15.9a/1600 m – den trænes af Kim Ø Larsen, og er fortsat ubesejret for sin nye ejerkreds.

Ken Ecce vandt også med Dennis Olsen-trænede Touch Me Chili (The Liquidator), der endda måtte gå den tunge vej uden på førende Nordic Illusion med Christoffer Eriksson. Alligevel blev det til let sejri 1.14.2a/1600 m.

Dennis Olsen-trænede Touch Me Chili med Ken Ecce vandt efter et løb i dødens.

Dennis Olsen-trænede Touch Me Chili med Ken Ecce vandt efter et løb i dødens.