TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jumble Ås favorit på Vincennes

af | Nyheder

Flemming Jensen-trænede Jumble Ås er favorit, når den i eftermiddag skal starte i Quintet-løbet på Vincennes med Bjørn Goop i sulkyen.

JUmble Ås med Flemming Jensen efter sejren i Sto SM Foto: Gerard Forni

JUmble Ås med Flemming Jensen efter sejren i Sto SM Foto: Gerard Forni

Propositionsmæssigt er det et fint løb som Flemming Jensen har fundet til vinderen af det svenske hoppe-mesterskab. Løbet er for 6, 7 og 8-årige hopper, der max må have tjent 320.000 Euro. 6-årige Jumble Ås står med 213.921 Euro.

I Paris Turf er Jumble Ås tippet som vinder og i den løbende konkurrence væddeløbsavisen har, hvor 24 aviser tipper til Quintet-løbet, har de 19 Jumble Ås som vinder!

Her fra morgenstunden er 13 Jumble Ås da også spillet som favorit til 3.2 gange pengene – der pt spillet for cirka 70.000 kroner i vinderspillet.

Der kommer i alt 15 heste til start – en anden af svensk travsports store kuskenavne, Erik Adielsson tager også turen til Paris for at køre sin delejede 8 Jacky Glide. Den står til 18 gange.

Der er 58.000 Euro i samlet præmiesum med 26.100 Euro til vinderen.

Løbet køres klokken 13.50 som 1. løb, og DanToto har spil til hele eftermiddagens program på Vincennes.

Bjørn Goop har endnu en topchance på Vincennes.

I 6. løb kører han 7 Prince de Poggio, som han nyligt vandt med på Vincennes, og parret er storfavoritter igen. Prince de  Poggio er Sveriges oftest sejrende hest i år med 13 sejre, og kan altså tage sin 15. sæsonsejr i eftermiddag.