TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jubilæumsbog om Falster-banen.

af | 14. jul 2016 | Nyheder

Den 15. oktober 2016 er det 50 år siden det første travløb blev kørt på Nykøbing F Travbane. I den anledning har det mangeårige bestyrelsesmedlem Halvdan Grøndal Hansen skrevet en jubilæumsbog, der netop er udkommet på eget forlag.NFT-bog

Titlen på bogen, ”Travbanen, der ikke vil dø” – kunne ikke være ramt bedre, for gennem årene har travbanen ved Nykøbing F været ude i mange kriser og været tæt på lukning.

At banen nu kan fejre sit 50 års jubilæum er således lidt af et mirakel.

Grøndal Hansen har været med hele vejen i travbanens levetid.

Fra køb af et  af de første anpartsbeviser, som bestyrelsesmedlem i flere omgange og op til i dag, hvor han er en populær rundviser for nye gæster på banen.

I bogen opridses banens historie og med den viden som Grøndal Hansen har fået som bestyrelsesmedlem og hesteejer og den indsigt han har haft i de økonomiske storme, som banen har overlevet, får vi et historisk dokument, som alle travsportsinteresserede bør tage sig tid til at læse.

-Det er mit håb, at historien om Nykøbing F Travbane vil fremkalde minder om oplevelser på Travbanen i løbet af dens 50 års levetid, skriver Grøndahl Hansen i en pressemeddelelse.

For undertegnede vakte bogen i hvert fald mange minder, og som nævnt kan jeg kun anbefale at man erhverve sig bogen og læser den.

”Travbanen, der ikke vil dø” kan købes på løbsdage på Nykøbing F Travbane samt hos boghandlerne i Nykøbing F.

Karsten Bønsdorf