TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jondahls derbyhåb til Paris

af | 6. jul 2016 | Nyheder

Bo Jondahl-opdrættede Blackhawk, der er en af favoritterne til det tyske derby, der køres om en måned, skal på lørdag starte i Prix de Berlin på Enghien-banen i Paris.

Man må sige at den hollandske træner, Arnold Mollema er ude på at hærde Jondahl-opdrættede Blackhawk (Dream Vacation – Elegante Frøkjær).

Efter den var målfotoslået på Mariendorf af staldkammeraten Dreambreaker (Offshore Dream), hvor de begge fik noteret 1.12.1a/1900m – ny tysk rekord, startede Blackhawk på Oslo Grand Prix-dagen, hvor den leverede en meget stærk afslutning og var tæt på at fange finske Mas Archie (Holiday Credit) – de fik begge noteret 1.11.7a/1609 m.

Målfoto fra SAdbell Toddington-Rennen hvor Dreambreaker slog længe førende Blackhawk . begge i 1.12.1a/1900 m.

Målfoto fra Adbell Toddington-Rennen hvor Dreambreaker slog længe førende Blackhawk . begge i 1.12.1a/1900 m.

Mens Mollema har valgt at starte Dreambreaker i det klassiske Buddenbrock-Rennen i Berlin på søndag, sender han Blackhawk med Hugo Langeweg Jr til Paris dagen forinden – for at starte i 3-års løbet Prix de Berlin på Enghien-banen.

Det er et løb over 2150 meter auto og med en samlet præmiesum på 85.000 Euro.

Der skrives til start torsdag middag, men allerede nu står det fast at de absolut bedste franske tre-åringer, Django Riff og Dollar Marker ikke starter i løbet, og selv om Blackhawk med stor sandsynlighed skal starte fra anden række bag startvognen, så må han må de præstationer, han har vist, have en god vinderchance.

Blackhawk er i øvrigt lillbroder til Slide So Easy, som Flemming Jensen vandt V75-finale med i lørdags.

Det tyske travderby køres med indledende afdelinger søndag den 31. juli og finale søndag den 7. august.