TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jonas: Jeg er rystet – og glad

af | 9. nov 2014 | Nyheder

Det kan godt være lidt surt, at vinde sin hidtil største sejr i trænerkarrieren – og så ikke være til stede. Men Rene Jonassen er både glad og stolt – og rystet.

Da vi får kontakt med Rene Jonassen, er det blot nogle minutter siden at Viola K fra hans stald  vandt Grand Circle 3 års Hoppe Championatet med Kasper K Andersen i sulkyen.

For første gang nogensinde var det ikke Rene Jonassen, der sad i sulkyen bag Viola K i løb.

Rene Jonassen og ejerrepræsentanter efter Viola Ks sejr på Lunden for 14 dage siden.,

Rene Jonassen og ejerrepræsentanter efter Viola Ks sejr på Lunden for 14 dage siden.,

For mere end et halvt år siden bestilte Rene Jonassen og familie sammen med nogle venner en rejse til Tenerife, og derfor sad den populære træner ikke bag Viola K i dag.

– Vi så løbet fra Billund på nettet, men det var en meget dårlig forbindelse. Vi kunne dog fornemme, at Viola K havde vundet, og jeg tror nok, at der var nogen, der fandt ud af, at der var danskere her på hotellet, siger Rene Jonassen til travservice.

– Jeg er rystet – men også glad. Hun er en fantastisk god hest – den bedste jeg nogensinde har haft i træning. Men hvor ville jeg gerne have været i Billund i dag. Det var heller ikke med min bedste vilje, at jeg måtte afstå fra denne start med hende, men for mere end et halvt år siden bestilte vi denne tur til Tenerife, fordi der i sæsonplanen stod der skulle være Grand Circle på Fyn den 3. november, siger Rene Jonassen videre.

– For tre uger siden blev jeg så opmærksom på, at hoppe afdelingen skulle køres i Billund, og kontaktede ejeren og fortalte om mine ferieplaner. Det var OK med dem – det er nogle dejlige mennesker, som har haft heste hos mig i flere år og netop har sendt to åringer i træning.

– Vi enedes om at Kasper K skulle have tilbuddet. Han er efter min mening en fantastisk kusk med et godt overblik, og han kørte et drømmeløb i dag.

– Men jeg kan godt fortælle dig, at det var altså ikke sjovt at være travtræner og stå hernede på Tenerife og forsøge at følge løbet på en hakkende internetforbindelse, slutter en –  trods alt – glad . Rene Jonassen