TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Johnny i rampelyset

af | 13. okt 2017 | Nyheder

Der var lagt op til en stor eftermiddag for Steen Juul, og han vandt da også to sejre, men det gjorde Johnny Jørgensen også.

Johnny Jørgensen. arkiv

Efter en flot sæson i fjor, hvor det blev til 15 sejre i 87 starter, var det indtil fredag eftermiddag blot blevet til en enkelt sejr i år til Johnny Jørgensen.

I fjor sad han bag sejrsheste som bl.a. American Photo (5 sejre) og Peter Elmegård (4 sejre), men ingen af de heste, som Johnny Jørgensen, der udelukkende kører som catch-driver,  har i år  været deciderede sejrsslugere.

Når man samtidig går Johnny Jørgensen starter gennem 2017 igennem, så viser det sig, at han i intet løb har siddet bag toto-favoritten!

Nu er det selvfølgelig ikke hver gang toto-favoritten vinder, men en hest, der er spillet i bund, må dog tillægges en god vinderchance.

Blot to gange i de 75 starter Johnny Jørgensen havde haft inden fredagens løb havde han kørt en hest, der stod til under fem gange pengene!!

De 75 starter var resulteret i 1 sejr, 4 anden og 11 tredjepladser.

Men det resultat,blev der pyntet på denne fredag eftermiddag på Jydsk Væddeløbsbane.

Her var Johnny Jørgensen til start i tre løb.

På papiret var det de sædvanlige outsidere, som han sad bag.

120:10, 206-10 og 98:10.

Alligevel blev det til to sejre og en femteplads.

Rapanoe Bell var den første af Johnny Jørgensens to vindere. Foto Ole Hindby

Først med Connie Nielsen-trænede Rapanoe Bell (From Above), der leverede en flot afslutning ude i banen, og efter femtepladsen med Peter Elmegård, så vandt Johnny Jørgensen med Alexia Højvang (Ens Snapshot), der også leverede en stærk afslutning.

Steen Juul, der havde fire store chancer inden for V5-spillet vandt med såvel Alpha Peak (Scarlet Knight) som med Dekadent K (Frække Frederik), mens Champions Peak i 1., afdeling galoperede stort kort efter start, men herefter gik flot og sluttede på en tredjeplads. Guts for Glory i 2. afdeling var i spids i lang tid, men kastede geværet op mod mål og sluttede på en tredjeplads.