TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jørn Laursen i Hall of Fame

af | 19. jan 2019 | Nyheder

Taroks kusk i 105 af de i alt 111 sejre, Jørn Laursen er fuldt fortjent blevet indvalgt i Travsportens Hall of Fame.

DTCs generalsekretær Klaus Storm overrakte Jørn Laursen
det synlige bevis på optagelsen i Hall of Fame. Foto Lasse Jespersen

En tydelig rørt Jørn Laursen modtog publikums stående applaus, da han på opfordring fra DTC’s daglige leder, Klaus Storm, kom på scenen ved Hestesportens Galla for at modtage det synlige bevis på optagelsen i Hall of Fame.

I den brede befolkning er 75-årige Jørn Laursen først og fremmest kendt som manden bag Tarok – der i fjor blev indvalgt i Hall of Fame – men foruden de mange storløbssejre med “Dannebrog på fire ben” vil Laursen også blive for en lang og flot trænerkarriere.

Hall of Fame-komiteens motivering:

Udnævnelsen sker på baggrund af en enestående kombineret amatør-, træner- og kuskekarriere, der har strakt sig over 55 år, heraf 31 år som professionel træner.

Karrieren som kusk har budt på fire derbysejre, syv grand prix-sejre, 14 lands- eller banechampion-titler som amatør og professionel samt talrige triumfer i en række af dansk og nordisk travsports største løb.

Jørn Laursens resultater er opnået ved en kombination af talent, erfaring, ærgerrighed samt ambitionen om at være med på absolut højeste plan.

Gennem årene har Jørn Laursen været en fin ambassadør for dansk travsport, og ved sine talrige besøg i udlandet har han altid været en respekteret repræsentant for sit land.

Derudover har han med stort engagement arbejdet for travsportens udbredelse herhjemme, eksempelvis som tv-kommentator, gennem sit store bidrag ved tilblivelsen af filmen om nationalklenodiet Tarok og i rollen som fast guide ved Tarok Museet.

På Hall of Fames hjemmeside, thof.dk, kan du nu læse et portræt af Jørn Laursen.