TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jetset Onion vandt storløbet

af | 20. jul 2016 | Nyheder

Jetset Onion med Kenn Christoffersen førte fra start til mål i Green Solution House Grand Prix på Bornholms Brand Park tirsdag aften.

Jetset Onion med Kenn Christoffersen vinder sikkert foran Silver Game med <Mads Petersen. Foto Torben Agger, TravfotoBornholm

Jetset Onion med Kenn Christoffersen vinder sikkert foran Silver Game med

Lise Henriksen og Kenn Christoffersen har manageret deres 3-årige hingst, jetset Onion (Inifintif) forbilledligt frem mod 50.000 kroners-løbet Green Solution House Grand Prix, der blev kørt i aftes på Bornholms Brand Park.

I fem starter var det blevet til 8.800 meter i indkørte præmier for Jetset Onion .- der var tillæg i løbet ved 10.000 kroner!

Jetset Onion startede således fra spids i øens højst doterede løb og efter føring fra start kunne den vinde sikkert foran toptillægshesten, Silver Game (Climbing Bud) med Mads Petersen, der selv om den satte ny personlig snorestartsrekord på normaldistancen, 1.19.1/2200 m var chanceløs for at fange Jetset Onion, der sejrede i 1.21.9/2120 m.

Med førstepræmien på 25.000 kroner starter Jetset Onion nu med 33.800 kroner, men den synes også moden til at klare sig i stærkere konkurrence.

Hidtil har den ikke været dårligere end nummer to i løbene.

I seks starter er det blevet til 2 sejre og 4 andenpladsen.

Jetset Onion med Kenn Christoffersen på æresrunde. Foto Torben Agger/Travfotobornholm

Jetset Onion med Kenn Christoffersen på æresrunde. Foto Torben Agger/Travfotobornholm

Jetset Onion har den gode hoppe Jet Onion (Return Onion) som moder. Hun satte rekord 1.13.4 og tjente 366.400 kroner.

Jetset Onion, der er registreret i Sverige, er hendes tredje afkom.

Det første Tiger Onion (Flirtin Man) døde som åring, mens nummer to, Waterjet (Flirtin Man), starter på Bornholm. Den har foreløbig startet 10 gange, og har opnåede 1 sejr, 2 anden og 1 tredjeplads, sat rekord 1.22.2 og har tjent 7.300 kroner.

Der var stort besøg på Borholms Brand Park selv om det var tredje gang på en uge, der var løb på banen, og selv om man i aftes kun afviklede otte løb, så var baneomsætningen højere end på samme dag i fjor, hvor man endda havde 10 løb på programmet.

I aftes var baneomsætningen åpå 218.065 kroner mod 202.964 kroner i fjor.

Sidste års totalomsætning var dog større, nemlig 376.167 kroner mod 348.874 kroner.