TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jeppe vandt Guldbarren for 2. gang

af | 3. dec 2014 | Nyheder

De fleste løb vindes ved skrivebordet, hedder et gammelt mundheld inden for travsporten. Det at finde den rigtige proposition til sin hest er af stor vigtighed. Det havde Jeppe Juel gjort til Golden Cup-finalen på Fyens Væddeløbsbane.

1-jeppe-glad-och-lerig-lj-jpg-346486

Jeppe Juel havde al mulighed grund til at sile i dag. Kanal 75.

Hans starthest, Tripolini VP var perfekt inde i Golden Cup-finalen med en startpræmiesum på 278.400 kroner, når løbet var forbeholdt heste der havde tjent under 280.000 kroner.

Så Golden Cup-finalen passede som fod i hose til den 4-årige traver med sin karismatiske træner og kusk.

Der blev kørt fra folk og Fædreland fra start, hvor Jens Simoni bag Great Arnie forsvarede sit inderspor fra en af de lokale favoritter, Summer Day med Rene Kjær.

Duellen vandt Great Arnie, og den kunne holde sig foran til Jeppe Juel ind på publikumssiden første gang sendte Tripolini VP frem til spids.

Dermed var løbet i realiteten afgjort.

Selv om Tripolini VP (Archduke Kemp) fusker lidt med travet i blandt, kunne Jeppe Juel holde den i ret kadence hele vejen, og sejren blev sikker foran en godt afsluttende The Shadow med Palle Günther, mens Pelle Lund med Knud Mønster på de sidste meter kneb sig forbi Pilia med Birger Jørgensen til tredjepladsen.

Den placering havde Tourmalet med Henrik Lønborg ellers lagt billet ind på, men 75 meter fra mål slog den over i galop og blev diskvalificeret.

Det var anden gang Jeppe Juel vandt finalen i Golden Cup, der i 2014 var 150.000 kroner værd.

Tilmed er Tripolini VP egentrænet og familieejet, og her røg der 50.000 kroner ind i ejerpræmier – minus procenter til Juel.

Tripolini VP har virkelig udviklet sig i sensommeren.

– Jeg tror, at  han er blandt årgangens 10 bedste efterhånden, sagde Jeppe Juel i en kommentar efter sejren. – Tidligere regnede vi ham for en consolation-hest, men han har udviklet sig, og han udvikler sig stadig.

– Det er stort at vinde Golden Cup-finalen endnu engang, og det er endnu bedre, når det som i dag sker med en egentrænet hest.

– Hvad pengene skal bruges til? – Det må vi hjem og snakke om, sluttede Jeppe Juel.