TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

“Jeg tror vi bli’r fulde”

af | 12. nov 2017 | Nyheder

Candy La Marc tæt på 2 millioner i indkørte præmier i år – og dertil kommer ½ million i opdrætterpenge. 

-Jeg så ikke ret meget af løbet – jeg råbte bare helt vildt!

Der var og er højt humør hos kredsen omkring Candy La Marc (Scarlet Knight) efter søndagens sejr i Breeders Crown-finalen på Eskilstuna, og man forstår udmærket Lars Marcussens glæde: Foruden en førstepræmie på 800.000 SEK kommer der 240.000 SEK (30 %) i opdrætterpenge, så dagens sejr indbringer omregnet ca. 795.000 kroner!

Candy La Marc efter sejren i Breeders Crown-semifinalen. Foto: Lena Emmoth

-Nu kommer der lidt mere gang i Stutteri La Marc igen. Jeg er sgu blevet bidt af svensk travsport efter det her og vi er selv på udkig efter en svensk 1-åring, men det skal være én med noget afstamning og de er ikke nemme at finde, siger Lars Marcussen.

-Men de mange penge er nok noget vi først forstår rigtigt når vi kommer hjem. Her og nu er det bare en stor ære at vinde sådan et løb. Da de spillede nationalmelodien og Dannebrog gik til tops i vindercirklen, så stod vi sgu begge to og tudede – det er bare SÅ stort og slet ikke til at beskrive.

-Nu skal vi ud og ha’ lidt go’ mad – vi har slet ikke fået noget at spise hele dagen; vi fik et glas champagne i vindercirklen og så har jeg fået par bajere og ½ flaske rødvin, så jeg tror vi bli’r fulde i aften

Vinterferie
Lars Marcussen står selv for den daglige træning af Candy La Marc, som nu får en fortjent vinterferie efter en hård sæson, der har budt på ni sejre i 12 starter og næsten 2 millioner kroner i indkørte præmier.

De sidste to starter har Johan Untersteiner kørt Candy La Marc og Halmstad-træneren havde helt frie hænder i finalen, hvor sejren blev en realitet efter føring hele vejen.

-Hun var temmelig godt afslappet i dag og det var meget fint. Johan sagde til mig inden løbet, at han ville gøre alt for at få spids, men hvis det ikke lykkedes, havde han egentlig ikke en plan B. Jeg sagde dog til ham, at han ikke behøvede at diskuttere taktikken med mig. Hvis det lykkedes var det godt, men hvis det kiksede var det også i orden, siger Lars Marcussen.

-Candy La Marc har været så overfrisk den sidste uges tid og var ved at vælte mig ud af vognen i mandags.

-Vi har ikke turde lukke hende på fold, af fare for at hun skulle beskadige noget i ryggen. Vi har også haft kiropraktor til hende flere gange for at rette op på det hele, så der virkelig blevet passet på hende. Nu skal hun tjekkes igennem af dyrlægen når vi kommer hjem og så får hun vinterferie – hun trænger til at slappe lidt af.