TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jeg tror fortsat på Amulet

af | 2. jul 2016 | Nyheder

Peter Rasmussen-trænede Amulet med Birger Jørgensen var den hurtigste vinder i Hoppe-prøverne for 14 dage siden, og hun gjorde også det bedste indtryk.

Amulet er min favorit, men jeg bliver ikke overrasket hvis Awesome Annie, Amalie Bork eller en helt fjerde vinder Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix i eftermiddag.

Men Amulet (ENS Snapshot) gjorde helt klart det bedste indtryk, da hun vandt sin Hoppe-prøve sikkert i 1.15.5a/1800 m for 14 dage siden.

Awesome Annie (Västerbo Prestige) – dengang også med Birger Jørgensen – nu med Rene Kjær, vandt med hiv og sving foran outsideren Amanda Vang (Lindy Lane)  med Kasper K. Andersen, og Amalie Bork (Beaumont Hanover) med Morten Friis løb gassen af sig alene foren feltet og Aura Skov (Hr Siem) med Kenneth Nielsen kom tæt på til slut.

Amulet med Birger Jørgensen var hurtigst og mest overbevisende i Hoppe-prøverne. Foto Ole Hindby

Amulet med Birger Jørgensen var hurtigst og mest overbevisende i Hoppe-prøverne. Foto Ole Hindby

Amulet er den i trioen, der gennem karrieren har leveret de mest stabile præstationer.

Ja, hun har faktisk kun skuffet en gang, og det var på Copenhagen Cup-dagen, hvor hun galoperede. Men det kan tilskrives, at hun her blev forsøgt kørt uden sko.

Ellers siger hendes statistik 11 starter: 9 sejre og 1 andenplads!

Hvis ingen af de allerede nævnte vinder så kan det være Kaj Jensen-trænede Angelina (ENS Snapshot) med Jeppe Juel, der slår til.

Angelina havde en fin indledning på sin karriere som 2-åring, men fik problemer og kom først tilbage i løbene sidst på året som 3-åring.

Hun er uden sejr i seks starter i år, men viste fin form på andenpladsen bag Amulet.

Og som nævnt i indledningen: Jeg tror Amulet vinder!