TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jägersro’s fart-fest

af | 31. jul 2018 | Nyheder

Det kan blive en aften med flot sport, når Jägersro-banen ved Malmø afvikler sit storløb, Hugo Åbergs Memorial og ikke færre end 9 af aftenens 12 løb afvikles over 1609 meter auto, så det kan virkelig blive en fartfest.

Propulsion vandt i fjor Åbergs Memorial i ny europa-rekord 1.08.1 Foto Kanal 75

Propulsion med Ôrjan Kihlström er storfavorit til at vinde sin tredje sejr i Hugo Åbergs Memorial – i fjor satte den Europa-rekord ved sejren i 1.08.1!

Tidligere har løbet haft flere internationale heste til start – i år et der blot to udenlandske heste på startlinjen, franske Up and Quick med Bjørn Goop og norsktrænede Giveitgasandgo med Ulf Ohlsson.

Hugo Åbergs Memorial, der har en førstepræmie på 1 million kroner,  køres til minde om banens mangeårige formand, er 10. løb med start klokken 21.06.

Der er V75-spil til løbene, der starter med 5. løb klokken 19.10, men 1. løb – et løb for 2-åringer afvikles allerede klokken 17.00.

Her er bl.a. Morten Friis til start med Villy Christensen-trænede Ebony Blåbjerg.

Morten  Friis skal yderligere tre gange i sulkyen bag hhv. Fernando Web, Race Cowboyland og Razmina.

Udover Morten Friis skal Ken Ecce også i aktion, nemlig med Beautiful Kiss og Amazing Dynamite.

Steen Juul, Flemming Jensen,  Kent Friborg, Max Pedersen og Christian Lindhardt har også heste til start på Jägersro i aften – se baneprogrammet – klik her