TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Jackpotmania

af | 14. apr 2019 | Nyheder

Ingen væddeløb i Danmark i dag – men fortvivl ikke! ATG og DanToto har løb til mange baner og i tre populære spillerformer, GS75, V64 og V65 er der overførte jackpot-puljer, så der er mulighed for ekstra store gevinster.

Søndag er en god væddeløbsdag – ja, det er den dag, hvor der spilles mest til løbene på de danske hestevæddeløbsbaner, men i samarbejdets gode ånd, så må lille Trav og Galop Danmark ligge stille i dag til fordel for baner i Sverige og Norge.

Men hvis man har lyst til at stikke nogen kroner ud i totalisatoren, så er der rig mulighed for det i DanToto, og til løb i hhv. Sverige og Norge er der ekstra store puljer at gå efter i nogle af de populære spilleformer, idet der er jackpotpuljer overført.

I V64-spillet på Bro Park med start af 1. løb klokken 12.45 finder vi dagens første jackpot.

GS75 på Axevalla med start af 1. løb klokken 15.00 er jackpot nummer to – og den er betragtelig, nemlig over 3 millioner danske kroner, der er tilført puljen til 6 rigtige.

Tredje jackpot er til den norske bane, Sørlandet med start af 1. løb klokken 18.15.

DanToto har som nævnt spil til disse tre løbsdage, men byder også på spil til bl.a. travløbene i Berlin og galopløbene på den parisiske hovedstadsbane, Longchamp, samt travløb fra Strasbourg