TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ismandens stjerner klar til sæsondebut

af | 27. mar 2021 | Nyheder

Tycoon Conway Hall, Eenymeenyminymoe og Emoji er klar igen efter vinterpausen.

Tyccon Conway Hall med Flemming Jensen Foto: Hesselborg Foto

Flemming Jensen har fået en fornem start på sæsonen med 26 sejre – svarende til en sejrsprocent på 31 – og 569.000 kroner i indkørte penge til stalden, og inden længe vender flere af Team Jensens topheste tilbage efter vinterpausen.

En af disse er 11-årige Tycoon Conway Hall (Conway Hall), der blev slettet fra en tiltænkt start den 8. januar på Lunden, men nu på vej tilbage på toppen.

-Han fik lidt infektion sidst på året, som var årsagen til at han måtte udgå, men selvom han er blevet en ældre herrer virker han stadig frisk, siger Flemming Jensen.

-Samtidig er Tycoon Conway Hall også en hest, der ikke har gjort super mange starter, så det virker rart at få ham i gang igen. Han starter formentlig 2. Påskedag (5. april) i Halmstad.

Emoji med Flemming Jensen Foto Ole Hindby

-Emoji (Broad Bahn) har trænet helt fantastisk og virker til at være blevet en klasse bedre, men han skal jo lige vise det først. Der er ikke rigtig nogle løb til ham i Danmark, bortset fra et voltestartsløb på Lunden, men han har hidtil ikke været for stabil i voltestart. Omvendt skal han nok heller rejse for langt første gang, så jeg prøver at finde en passende opgave til ham i Sverige.

-Eenymeenyminymoe (Västerbo Prestige) er også begyndt at nærme sig sæsondebuten. Hun har været fint i vintertræningen og har ikke sprunget et eneste arbejder over, så alt har været vel med hende. 

Eenymeenyminymoe. med Flemming Jensen Arkivfoto: Ole Hindby

-Man er altid spændt på 5-årssæsonen, der kan være lidt vanskelig, men hun træner som sagt helt efter planen og starter i et hoppeløb i Aalborg den 11. april. Det er ganske vist  et hoppeløb over1640 meter, men der er ingen almindelige klasseløb til hende, slutter Flemming Jensen