TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Intet Derby for tophest

af | 22. maj 2015 | Nyheder

U S Male E P er netop blevet opereret i et forknæ og vil ikke blive matchet mod en start i Dansk Trav derby. Det fortæller hestens træner Peter Jensen til travservice.

US Male EP med Jeppe Juel vandt 7 sejre og en andenplads i fjor.

US Male EP med Jeppe Juel vandt 7 sejre og en andenplads i fjor.

I denne uge er U S Male E P  (Ganymede) blevet opereret i et forknæ hos den svenske dyrlæge Jonas Tornell.

– U S Male E P trænede ellers fint, men det var alligevel som om, der var et og andet, der ikke var som det skulle være. Det var dog svært at lokalisere, men i forbindelse med en blødning han havde fra noget arvæv fandt Tornell skaden, og det er den blevet opereret for, fortæller Peter Jensen. – Nu skal vi afvente resultatet af operationen og hesten står fortsat hos Tornell. Først efter den 5. juni kan jeg forvente at få U S Male EP tilbage på Vang, og derefter starter en optræningsperiode.

– I samråd med ejeren er planerne om at forsøge at få ham gjort klar til Derbyet skrinlagt. Det vil ikke være fair over for hesten at forsøge at forcere træningen, og både ejeren og jeg er overbeviste om, at den hest nok skal komme til at tjene sine penge, siger Peter Jensen.

Familien Granlund har andre heste hos Peter Jensen. Bl.a. tophoppen My Happiness E P, der i eftermiddag skal i rutineløb på NKI Racing Arena.

My Happiness EP (Credit Winner) har ikke startet siden den blev nummer seks i EM for Hopper på Solvalla i august måned.

– Men hun hun har trænet efter planen, og er hun tilfredsstillende i eftermiddag, så regner jeg med at starte hende i løbet af 14 dage -3 uger, siger Peter Jensen.

Peter Jensen skulle også have haft den 3-årige Priscilla E P, der er helsøster til My Happiness  E P til start i eftermiddag, men hun udgår.

NKi Racing Arena har 9 løb på programmet – 1. løb starter klokken 15.45 – baneprogrammet kan downloades fra dette link – klik her