TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Internationale Aura Olympic

af | Nyheder

5-årige Aura Olympic indledte karrieren i Aalborg – blev solgt til Tyskland og derefter videresolgt til Sverige.

Aura Olympic (Ens Snapshot) er opdrættet af Susse og Malene Høy, og som åring blev Aura Olympic solgt til Leo Jørgensen i Aalborg, der førte hende frem i løbene – fortrinsvis med Kenneth Andersen som kusk.

Det blev til 25 starter, en enkelt sejr og 15.100 kroner i indtjening inden Aura Olympic kor før Nytår i fjor blev solgt til den tyske amatørkusk, Sarah Kubes, der bor i Berlin.

Sarah Kubes, der er sambo med champion-træneren Thorsten Tietz, startede 9 gange, hvor det blev til en enkelt sejr og ikke færre end 6 andenpladser – det gav 3.979 Euro i indtjening – eller omkring 28.000 danske kroner.

I juni måned blev Aura Olympic solgt til den flerflodige amatørchampion på Jägersro, Tommy Holmgren og sat i træning hos Mats Rånlund.

Aura Olympic med Johnny Takter vinder foran Alicia Bore og Anton Ice

I aftes startede Aura Olympic for femte gang i sit svenske regi, og med Johnny Takter i sulkyen kunne hun vind ene start til mål sejr i 1.14.4a/1640 m – præmie 20.000 SEK. På tredjepladsen var det også dansk opdræt ved Anton Ice med Jørgen Sjunnesson – den ejes og trænes af Anita Bakkegård Hansen.

Aura Olympic har nu tjent 98.220 SEK i karrieren.