TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

International kuskematch på Falster 1. august

af | 28. feb 2019 | Nyheder

Der bliver ikke kun en kvalitativ åringsauktion på Falster ved månedsskiftet juli/august, men også en international kuskematch, hvortil Bjørn Goop og Enrico Bellei allerede er klar.

Der kommer til at se ske meget på Nykøbing F Trav i år.

Nyligt blev der offentliggjort, der vil blive afholdt en åringsauktion med 30 specielt udvalgte åringer med topafstamninger onsdag den 31. juli, men også dagen efter,  torsdag den 1. august, hvor der er løb, vil der være stjerneglans over travbanen uden for Nykøbing F.

Her vil man afvikle en international kuskematch med op til 16 deltagere og allerede nu er det klart, at svenske Björn Goop og italienske Enrico Bellei vil være med i deltagerfeltet.

Desuden vil to af banens egne kuske også deltage, men hvem – ja, det skal de kæmpe om.

-Deltagerne findes enten ved at vi uddeler wild card, eller ved at de kvalificerer sig til deltagelse, fortæller Jens Glud Hansen, der er en af arkitekterne til såvel auktion som kuskematch.

-Over de næste otte løbsdage på Nykøbing F vil vi afvikle udtagelser til kuskematchen, og f.eks. den 28. marts kommer norske Marius Høitomt ned, og han skal dyste mod vores lokale Anders F. Jensen.

-Vi satser på, at de hver især skal køre i fem løb, og den kusk, der samlet flest løb er vinderen, siger Jens Glud Hansen.

-Vi vil forsøge at få norske kuske ned på de følgende løbsdage for at stimulere interesse fra norsk side til at spille til løbene på Nykøbing-banen.

-Banen bliver jo målt på alle parameter fra centralt hold, og selv om øget spil ikke umiddelbart kommer banen til gode, kan det vise sig at være en god investering på sigt.

-Den endelige udformning for kuskematchen den 1. august er endnu ikke helt klar, men jeg har forstået at banen vil udskrive de løb, der kommer til at indgå i matchen, med forhøjede præmier, slutter Jens Glud Hansen.