TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ingen start for Unik Tamsen

af | 5. feb 2016 | Nyheder

Unik Tamsen skulle efter planen have startet i et løb på Kuurne-banen i Belgien på tirsdag, men hesten fik ikke plads i feltet.

Anders Lindqvist, der træner Unik Tamsen,. Foto Eirik Stenhaug

Anders Lindqvist, der træner Unik Tamsen,. Foto Eirik Stenhaug

-Han må være blevet tvangsslettet, siger træner Anders Lindqvist, der træner ENS Snapshot-sønnen for Per Damberg.

-Det var ellers et løb, der passede fint til ham.

Løbet på Kuurne-banen på tirsdag  er for heste, der maximalt har tjent 70.000 Euro – Unik Tamsen starter med 63.000 Euro, men den danskejede 5-åring fik ike plads i feltet.

Det gjorde derimod en anden dansk hest, Tiramisu (The Liquidator), som Anders Lindqvist også har i træning. Den ejes af Flemming Reinholdt og skal køres af svenske Jørgen Berggren.

-Jeg havde hellere set Unik Tamsen til start. Han er 25 meter bedre end Tiramisu og træner særdeles fint, men får det ikke til at stemme på Vincennes. Derfor var en start i Belgien interessant for ham, siger Anders Lindqvist.

-Måske er det bedre at sende Unik Tamsen tilbage til Danmark for at øge sit startpræmiesum, således han vil få flere startmuligheder hernede. Desuden er han også ramt at den nye regel man har indført på Vincennes, der udelukker vindere af et Gruppe II-løb, siger Anders Lindqvist.

Unik Tamsen vandt i fjor Jydsk 4-årings Grand Prix, der er et Gruppe II-løb og spærringen gælder i et år fra løbets afholdelse.