TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ingen ramte otte rigtige igen

af | 19. jan 2017 | Nyheder

For anden uge i træk var der ingen kuponer med otte rigtige i V86-spillet, så nu bliver der ekstra mange millioner at spille om i næste uge.

Inden sidste afdeling af V86-spillet skulle køres på Solvalla var der 29 systemer, der havde mulighed for at opnå topgevinsten.v86-logo

De havde hver en værdi af 625.945 kroner.

De 29 systemer havde tilsammen kryds ved fem heste –  der var altså kun fem af 12 startende heste der kunne udløse gevinst for otte rigtige  – 3 Evening Prayer var storfavorit blandt de 29, idet den ville udløse en gevinst på 793.041 kroner.

Evening Prayer med Bjørn Goop angreb med 600 meter tilbage, men det stod hurtugt klart, at den ikke kunne nå frem til de førende, og den sluttede uplaceret,

Gigant Proud (Gigant Neo) med Mattias Djuse var førende ind i opløbet og blev angrebet af Make it Quick med Kim Eriksson – ingen af dem var afkrydset på de 29 kuponer.

Helt ude i banen kom Leonas Santo med Ulf Ohlsson strygende – og mon ikke indehaverne af de to kuponer, der havde kryds ved den havde hjertet oppe i halsen.

Det var en gevinst på 9.357.885 kroner, der ville blive udløst, hvis Leonas Santo ville nå helt frem.

Men det gjorde den ikke!

Gigant Proud nåede målstregen først foran Make it Quick, og dermed bliver puljen til otte rigtige på 15 millioner kroner overført til næste uge, hvor den med nye indskud vil nå et stykke over 20 millioner kroner!!

7 rigtige gav 14.525 kroner, mens der var 771 kroner til rækker med 6 rigtige.

Gigant Proud vinder foran Make it Quick og udvendige Leonas Santo.

Gigant Proud vinder foran Make it Quick og udvendige Leonas Santo.