TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ingen Pariser-tur for Candy la Marc

af | 18. dec 2018 | Nyheder

Lars Marcussen havde formeldt Candy la Marc til Criterium Continental på søndag, men har nu bestemt sig for at blive hjemme.

Candy La Marc var blandt de 25 heste, der tirsdag fortsat stod anmeldt til millionløbet, Criterium Continental, der køres på søndag på Vincennes, men der bliver ingen tur til Paris i denne omgang for Lars Marcussens stjernetraver.

-Jeg kan ikke overskue at tage turen til Paris i weekenden.Det er jo lige op til Jul, og turen derned vil jo betyde, at vi skal være væk i to- tre dage, siger Lars Marcussen.

-Jeg er ellers meget opsat på at prøve Candy la Marc på Vincennes, men det bliver i hvert fald ikke på søndag. Der bliver nok en passende opgave til hende på et senere tidspunkt, siger Lars Marcussen.

Tirsdag middag havde Lars Marcussen taget Candy la Marc til Jydsk Væddeløbsbane, hvor Birger Jørgensen kørte et træningsarbejde med Scarlet Knight-datteren.

Candy la Marc med Birger Jørgensen trænede tirsdag på Jydsk Væddeløbsbane. Foto privat

-Candy var meget fin, og hun er i topform. Nu vi ikke tager til Paris, så er det meningen, at hun skal starte i hurtigløbet på Jydsk Væddeløbsbane den 28. december – hun flyver rundt i Aarhus, så det løb glæder jeg mig til at starte hende i, slutter Lars Marcussen.

Criterium Continental, som Candy la Marc var anmeldt til på Vincennes, er for 4-årige heste og har en samlet præmiesum på 240.000 Euro.

I 2014 vandt den danske derbyvinder Tumble Dust med Björn Goop løbet i 1.10.7a/2100 m.

Der er som nævnt 25 heste, der fortsat er anmeldt til løbet – blandt disse er Calle Crown og Flying Fortuna.