TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ingen kontanter på svensk travbane

af | 25. apr 2019 | Nyheder

Når den svenske travbane, Visby på lørdag har sæson premiere bliver det ikke muligt at kunne gøre indskud i totalisatoren med kolde kontanter.

I erkendelse af, at de fleste betalinger i vort samfund efterhånden sker uden brug af kontanter, har man på den svenske travbane Visby på Gotland i samarbejde med såvel Svensk Travsport som ATG besluttet, at afskaffe muligheden for at kunne betale sit spil med kontanter.

I stedet skal de besøgende spille via opsatte selvbetjeningsautomater eller via egen mobil eller tablet.

-Det meste af spillet hos ATG sker allerede digitalt, hvad der er enklere, hurtigere og sikrere, siger Katarina Widman, der er Chief Sales Officer hos ATG.

-Kontanterne forsvinder mere og mere i samfundet, så det er en naturlig udvikling, at det også vil ske på trav- og galopbanerne. Det er altid modigt at være den første og vi ønsker Visbytravet alt mulig held og lykke med projektet, siger Katarina Widman.

Herhjemme kan vi på et tidspunkt også forvente, at der kommer selvbetjeningsautomater på væddeløbsbanerne – en naturlig udvikling, der allerede er sket i store lande som f.eks. Frankrig og USA.