TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ingen baner bør lukkes

af | 9. dec 2014 | Nyheder

Imens arbejdet med at finde alternative finansieringsmuligheder for hestevæddeløbssporten bør ingen baner lukkes. Det fremgår af Kulturudvalgets betænkning, der netop er offentliggjort.Christiansborg_Slot

Kulturudvalget indstiller lovforslaget L23, der vil beskære hestevæddeløbssportens midler med op til 30 millioner kroner årligt, til vedtagelse i den form Kulturminister Marianne Jelved har fremlagt lovforslaget.

Men samtidig opfordrer Kulturudvalget også til at HFF skal lette på pengekassen, således at ingen baner lukkes før det arbejde som Danske Spil og HFF er i gang med omkring alternative finansieringsmuligheder – læs hvem skal drive totalisatorspillet – er færdigt.

Et fælles oplæg fra HFF og Danske Spil forventes at være færdigt ved udgangen af første kvartal 2015.

I betænkningen skriver Kulturudvalget bl.a.

Udvalget finder det afgørende, at den danske banestruktur bevares indtil undersøgelsens resultater foreligger og henstiller til HFF, at fonden bruger / stiller midler til rådighed frem til afklaringen af de eventuelle fremtidige finansieringsmodeller, således at alle eksisterende baner er indeholdt i de fremtidige overvejelser.

På fredag holder HFF bestyrelsesmøde ligesom bestyrelserne i organisationerne i hestevæddeløbssporten mødes og lørdag er der indkaldt til stormøde på Fyens Væddeløbsbane.

Læs hele Kulturudvalgets betænkning på dette link – klik her