Indian Summer i ny rekord

Birger Jørgensen tog ikke helt forgæves til Hamburg torsdag aften, idet han vandt med Indian Summer i ny rekord 1.12.3, mens hans anden køretur med Tinghøj endte i galop.

Tyske Indian Summer (Juliano Star) lynstartede fra spor otte og kunne føre løbet uantastet fra start til mål.

Undervejs blev der kørt i 1.09.1-tepo, men ind i opløbssvinget begyndte mælkesyren at melde sig hos deltagerne.

Ingen kunne true Indian Summer, der kunne indfri favoritværdigheden og vinde i ny rekord 1.12.3a/1680 m – der var 1.250 Euro i førstepræmie, Vinder og Plads-odds 1,60

Henrik Lund havde sendt Tinghøj (The Liquidator) med Birger Jørgensen til Hamburg, men den kom til at sidde i ryg på en førerhest, der blev meget træt i opløbssvinget.

Dermed blev Tinghøj skovlet ned som en af de sidste i feltet, og da Birger Jørgensen omsider fik plads til at kunne trække den ud i banen, var løbet overstået. Og samtidig slog Tinghøj også i galop og blev diskvalificeret.

Tinghøj havde givet sluttet langt fremme, med et bedre løb – vindertiden var 1.13.0a/1680 m.

Fra aftenens øvrige løb noterer vi to staldsejre til danske Michael Larsen – den ene vinder, Amundsen Mo er en 4-årig helbroder til Aldrin Mo, som Steen Juul har i træning og har vundet to løb med i år.